Spaniola Engleza Franceza after
under
Va aflati aici : Home > Despre noi
Cabinet avocatura Consultanta juridica Materii cabinet avocat Servicii birou avocatura Servicii avocat Materii cabinet avocat Servicii birou avocatura Servicii avocat Cabinet avocatura Consultanta juridica

Abonare newsletter

Nume:
Email:

Vizitatori online

Avem 3 vizitatori online

Cabinet avocatura

Cabinet avocatura– servicii juridice complete

Cabinetul de avocatura Silviu Serban ofera asistenta, consultanta si reprezentare in fata instantelor judecatoresti la cel mai inalt nivel de profesionalism, atat pentru persoanele fizice, cat si pentru cele juridice.

Cabinet avocatura – profesionalism si experienta

Daca aveti nevoie de consultanta juridica inainte de incheierea unui act juridic sau de un sfat in legatura cu recuperarea de debite sau cu modalitati de actionare in judecata, specialistii cabinetului de avocat Silviu Serban va stau intotdeauna la dispozitie pentru a va oferi cea mai buna solutie pentru problema dumneavoastra.

Cabinet avocatura – domeniile in care activam

Cabinetul nostru de avocatura ofera consultanta juridica in urmatoarele domenii: dreptul familiei, drept civil, dreptul afacerilor (contracte comerciale, litigii in procedura falimentului, recuperari de creante), dreptul muncii (contracte de munca, litigii de munca, etc) drept imobiliar, drepturi de autor, drept penal.

 

Cabinetul nostru de avocat va pune la dispozitie o gama completa de servicii juridice, la cel mai inalt nivel de profesionalism! Aveti posibilitatea de a contacta unul dintre avocatii nostri in orice moment!