Spaniola Engleza Franceza after
under
Va aflati aici : Home > Materii > Contracte > Contract cesiune
Cabinet avocatura Consultanta juridica Materii cabinet avocat Servicii birou avocatura Servicii avocat Materii cabinet avocat Servicii birou avocatura Servicii avocat Cabinet avocatura Consultanta juridica

Abonare newsletter

Nume:
Email:

Vizitatori online

Avem 9 vizitatori online

Contract cesiune

Contractul de cesiune reprezinta unul din documentele pe care trebuie sa le contina dosarul de inregistrare ce va fi depus la Oficiul Registrului Comertului.

Oferta de contracte a biroului de avocatura “Silviu Serban” cuprinde si contractele de cesiune parti sociale si cesiune pentru drepturile de autor.

Contract cesiune drepturi de autor

Un contract de cesiune a drepturilor de autor trebuie sa contina dispozitii cu privire la drepturile patrimoniale si sa arate modalitatile de utilizare a acestora, durata cesiunii, precum si remuneratia titularului dreptului de autor.

Contractul de cesiune poate avea ca obiect unul sau mai multe obiecte patrimoniale care intra in continutul dreptului de autor.

Contract cesiune parti sociale

Cesiunea de parti sociale se realizeaza prin intermediul contractului de cesiune de parti sociale incheiat intre cele doua parti: actualul asociat - care urmeaza sa cedeze partile sociale detinute - si viitorul asociat - care va prelua partile sociale.

Termenul de cesiune de parti sociale poate fi folosit si in momentul in care asociatii unei firme decid sa primeasca un nou asociat.

Contract cesiune – contactati biroul de avocatura „Silviu Serban”

Biroul de avocatura „Silviu Serban” va acordam sprijinul necesar in ceea ce priveste redactarea contractelor: de cesiune, comodat, inchiriere, donatie, prestari servicii, etc.

 

Contactati echipa noastra de specialisti la unul din numerele de telefon:

 

+4.0722.330.277

+4.0744.330.244

+4.0765.711.411

+4.021-636.01.01