Spaniola Engleza Franceza after
under
Va aflati aici : Home > Materii > Drept civil > Recuperari creante
Cabinet avocatura Consultanta juridica Materii cabinet avocat Servicii birou avocatura Servicii avocat Materii cabinet avocat Servicii birou avocatura Servicii avocat Cabinet avocatura Consultanta juridica

Abonare newsletter

Nume:
Email:

Vizitatori online

Avem 11 vizitatori online

Recuperari creante

Recuperari creante – Birou avocatura „Silviu Serban”

Biroul de avocatura din Bucuresti „Silviu Serban”, ofera consultanta si asistenta juridica, recuperari creante, drept penal, drept civil, drept imobiliar, consultanta contracte de munca, contracte de cesiune, etc.

Recuperari creante – servicii profesionale

Cabinetul nostru de avocatura cu sediul in Bucuresti este format din avocati cu experienta in probleme legate de recuperarile de creante. Serviciile noastre constau in asistarea si reprezentarea persoanelor fizice sau persoanelor juridice in fata instantelor de judecata.

Oferim cele mai eficiente solutii de recuperari de creante, ne implicam si le analizam cu atentie problemele juridice ale clientilor nostri, respectand toate drepturile debitorilor.

Activitatea de recuperari creante se desfasoara in 2 etape:

 

  • recuperarea pe cale amiabila - telefoane, concilieri directe, notificari
  • recuperarea pe cale judecatoreasca - declansarea procedurilor judiciare in vederea recuperarii creantelor.

Recuperari creante – contactati cabinetul nostru de avocatura

Cabinetul de avocatura „Silviu Serban” va pune la dispozitie un serviciu legal de recuperari creante si debite economice. Va acordam sprijinul necesar pentru toate actiunile in ceea ce priveste recuperarile de creante si va oferim consultanta si asistenta juridica pentru solutionarea litigiilor in cauza.

Contactati echipa noastra de specialistii in recuperari creante pentru a beneficia de o serie de servicii juridice profesionale!