Spaniola Engleza Franceza after
under
Va aflati aici : Home > Materii > Drept imobiliar > Asistenta juridica
Cabinet avocatura Consultanta juridica Materii cabinet avocat Servicii birou avocatura Servicii avocat Materii cabinet avocat Servicii birou avocatura Servicii avocat Cabinet avocatura Consultanta juridica

Abonare newsletter

Nume:
Email:

Vizitatori online

Avem 2 vizitatori online

Asistenta juridica

Asistenta juridica – drept civil, comercial si penal

Asistenta juridica pe care o acordam, acopera toate ramurile principale de drept (civil, comercial si penal), iar echipa noastra de profesionisti este la dispozitia dumneavoastra in orice moment. Noi sustinem si va acordam asistenta juridica pentru rezolvarea diverselor aspecte juridice, indiferent daca este vorba de persoane fizice sau juridice.

Asistenta juridica la cel mai inalt nivel de profesionalism

Divort, proces partaj, litigii de munca, proces civil, infractiuni economice, toate acestea necesita consultanta juridica de specialitate, asistenta juridica si reprezentare in fata instantelor judecatoresti. Specialistii nostri, datorita unei bogate experiente, unui program flexibil si cunoasterii limbilor de circulatie internationala, va garanteaza servicii complete la un inalt nivel de profesionalism.

Asistenta juridica la sediul nostru sau al dumneavostra

Pentru satisfactia dumneavostra, cabinetul nostru de avocatura propune acordarea de asistenta juridica la sediul nostru sau, in cazuri speciale la sediul dumneavostra – daca acesta se afla in Bucuresti sau in apropiere.

Biroul de avocatura Silviu Serban va acorda sprijinul si asistenta juridica de care aveti nevoie in demersurile dumneavoastra.