Spaniola Engleza Franceza after
under
Va aflati aici : Home > Materii > Societati comerciale > Acte suspendare firma
Cabinet avocatura Consultanta juridica Materii cabinet avocat Servicii birou avocatura Servicii avocat Materii cabinet avocat Servicii birou avocatura Servicii avocat Cabinet avocatura Consultanta juridica

Abonare newsletter

Nume:
Email:

Vizitatori online

Avem 23 vizitatori online

Acte suspendare firma

Acte suspendare firma – informare completa

Suspendarea activitatii unei firme poate fi temporara sau poate insemna o lichidare / dizolvare a acesteia. Se poate recurge la intreruperea activitatii (maxim 3 ani) daca activitatile propuse la infiintarea firmei nu mai pot fi desfasurate, putand fi reluate oricand se doreste. In cazul inchiderii definitive a unei societati, trebuie parcurse urmatoarele etape:

 

  • dizolvarea “firmei”;
  • lichidarea patrimoniului “firmei”;
  • radierea “firmei” din evidentele Registrului Comertului

Suspendare temporara activitate firma – acte necesare

Actele necesare in cazul suspendarii temporare a firmei:

 

  • copie CI/BI/Pasaport administratori si asociati;
  • copie certificat de inregistrare;
  • certificatele constatatoare privitoare la indeplinirea conditiilor de functionare eliberate pentru sediul social, terti sau puncte de lucru

Suspendare firma – contactati echipa noastra

Daca doriti intreruperea activitatatii unei societati comerciale exista optiunea de a suspenda activitatea firmei, o solutie de scurta durata si mai ieftina decat dizolvarea volutara a acesteia.

 

Pentru orice informatii juridice referitoare la suspendarea activitatii unei firme sau la actele necesare, cabinetul nostru de avocatura va sta la dispozitie!